Stimati clienti,

Avand in vedere ca in data de 25 Mai 2018, a intrat in vigoare noua legislatie europeana de protectie a datelor cu caracter personal (GDPR General Data Protection Regulation) nu ni se va mai permite sa va pastram datele de contact in baza noastra de date, fara acordul dvs.

Daca nu mai doriti sa ramaneti in baza noastra de date va rugam sa apasati butonul "unsubscribe from this list" (din subsolul paginii) pentru DEZABONARE

In cazul in care nu va dezabonati, vom considera ACCEPTUL dvs tacit de a ramane in continuare in baza noastra de date, in scopul primirii comunicarilor comerciale (newsletter, oferte, noutati, invitatii la evenimente)

Va multumim!

Informatii livrare si plata

Magazinul portofele.eu ofera posibilitatea livrarii produselor comandate prin FAN COURIER.

Termenul de livrare este intre 1 - 5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi.

Pentru livrari la o data programata este necesara notificarea la contact@mcleather.ro pentru confirmare.


Coletele vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda, in intervalul orar 09:00 - 19:00.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare. Mai multe informatii despre termenii de livrare iti vom comunica la momentul confirmarii comenzii, in functie de ora si volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul portofele.eu se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

 

Costul transportului difera in functie de valoarea comenzii astfel:


• Livrare prin FAN COURIER (curierat rapid):
-0 lei - pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat FAN COURIER

• Livrare prin Posta Romana
-0 lei - pentru comenzile care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat.

• Livrare in Bucuresti

- Gratuit - in Bucuresti livrarea se face fara costuri suplimentare.

Cum platesti:
1. in sistem ramburs – vei plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul inmanarii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat.
2. prin banca – plata prin banca se face in avans. Fie faci plata prin depunere la ghiseul bancii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, daca beneficiezi de un sistem de online banking. Informatiile necesare unei plati prin banca vor fi solicitate la contact@mcleather.ro si  iti vor fi furnizate de catre noi in cazul alegerii acestei optiuni.